Ajankohtaista

Opiskelija-asuntoja

Nyt on se aika vuodesta, kun syksyllä 2019 opintonsa Outokummussa aloittavat Pohjois-Karjalan ammattiopiston ja lukion opiskelijat etsivät edullisia asuntoja Outokummusta.

KOY Kummun Kodeilta löytyy Mikonkatu 2 osoitteesta edullisia ja kalustettuja opiskelija-asuntoja keskustan palveluiden äärellä. Kohteessa on 20 x 3 hengen soluasuntoja, joiden huoneiden koot ovat 11-14 m2 sekä yhteiset keittiö (liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi), wc- ja suihkutila. Talon alakerrasta löytyvät pyykkitupa, saunatilat ja pyörävarasto sekä asuntokohtainen lukittava kellarikomero.

Vuokra on 249 €/kk + vesimaksu 20 €/kk. Vuokra sisältää lämmön, sähkön, saunavuoron ja pyykinpesumahdollisuuden.

KOY Kummun Kodit pystyy antamaan vuosien kokemukseensa pohjaten asuntotakuun kaikille uusille opiskelijoille, jotka etsivät itselleen asuntoa Outokummusta, mikäli tarjottu soluasunto soveltuu asuntohakijalle. Meillä on yksittäisiä soluasuntoja myös muissa kerrostalokohteissamme, joten tarjontaa on kokemustemme pohjalta opiskelijamääriin nähden riittävästi.

Käsittelemme opiskelijoiden asuntohakemuksia kesällä kaupungintalon kiinnioloaikana (kiinniolo 8.-28.7.) seuraavasti: 9.7. mennessä saapuneiden hakemuksien tilanteesta tieto annetaan puhelimitse 10.7. ja 21.7. mennessä saapuneiden hakemusten tilanteesta tietoja hakijoille annetaan puhelimitse 22.7. alkaen. Kuten edellä mainittu: asunnon löydämme jokaiselle, jos soluasunto on riittävä.

Kummun Kotien rivitalokohteista löytyy myös yksiöitä, mutta ne ovat jatkuvasti niin suosittuja, että niitä hakijat joutuvat jonottamaan muutamia kuukausia.

Tervetuloa Outokumpuun :)

21.05.2019