Ajankohtaista

Vuositiedote

Hyvät asukkaat,

Kiitämme teitä hyvästä yhteistyöstä kuluvana vuonna. Toiminnan kehittämisen kannalta asukkailta mm. asukaskyselyssä ja muutoinkin esimerkiksi palautelomakkeiden välityksellä saamamme palaute on tärkeätä. Tulemme jatkossa tiedottamaan kiinteistöihin kohdistuvista kausiluonteisista huolto ja kunnostustöistä postilaatikkotelineiden yhteyteen tänä vuonna kiinnitettyjen infotaulujen välityksellä. Niitä kannattaa seurata – ne ovat helppo tapa tiedottaa kiinteistöön kohdistuvista kausihuoltotöistä kuten esimerkiksi lehtien puhalluksista ja kiinteistöjen isommista siivouksista talvella, keväällä ja syksyllä: parkkipaikkojen polanteen poistoista (väh. 2x talvessa), hiekkojen poistamisista ja kulkuväylien puhdistuksista ja niin edelleen.

Myös asukaskyselyn tekemistä jatkamme vuosittain alkukeväästä – se on hyvä tapa vaikuttaa niin omaan asuntokohteeseen, kuin kiinteistöhuoltoon ja asiakaspalveluun liittyvissä asioissa, joten kyselyyn kannattaa ehdottomasti vastata.

Ehdolle yhtiön hallituksen asukasedustajaksi?

Yhtiön hallitus on 22.11.2018 kokouksessaan päätynyt ehdottamaan postiäänestystä vaalimenettelyksi yhtiön hallituksen asukasedustajien valintaan. Lopulta asukasedustajien valinnasta ja vaalimenettelystä päättää 20.12.2018 kokoontuva asukkaiden kokous, mutta sitä ennen julistamme tällä päivämärällä auki ehdokasasettelun. Tähän pohjaten asukkaiden kokous voi 20.12. päättää millä tavoin se haluaa asukasdemokratiaa ja asukasedustajien valintaa toteuttaa yhtiön hallintoon. Ehdokasasettelu alkaa nyt (23.11.) ja asettautuminen ehdolle tapahtuu lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen asiakaspalvelu(at)kummunkodit.fi 19.12.2018 klo 12.00 mennessä. Kirjoita otsikkoon ”Ehdokkaaksi ilmoittautuminen”. Ilmoita viestissä suostumuksesi lisäksi nimesi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi ja huoneistosi osoite.

VUOSI 2019

Tulevana vuonna jatkamme toiminnan kehittämistä mm. asukaskyselyn palautteiden käsittelyssä, kiinteistöhuollossa ja mahdollisesti myös sähköisissä palveluissa.

Yhtiön hallitus on käsitellyt lokakuun kokouksessaan tulevan vuoden 2019 budjetin. Vuosina 2017-2018 vuokria ei ole korotettu ja vuodelle 2019 Kummun Kotien hallitus on päättänyt olla korottamatta vuokria. Toisin sanoen käyttömaksut ja vuokrat säilyvät samana ensi vuonna, vaikka tiedossa ovat vesilaitoksen kiinteistökohtaisia kustannuksia lisäävien uusien perusmaksujen käyttöönotto. Me emme tässä tilanteessa korota asiakasmaksujamme vuoden 2018 aikana parantuneen vuokrausasteen johdosta.

Haluamme olla asiakkaillemme vakaa ja ennustettava vuokranantaja.

JOULUSAUNA

Perinteen mukaisesti yhtiö tarjoaa asukkaille joulusaunan jouluaattona 24.12 niissä taloyhtiöissä, missä yleinen sauna on käytössä. Naisille on vuoro klo 13–15 ja miehille klo 15–17.

Haluamme toivottaa kaikille asiakkaillemme oikein hyvä joulun odotusta!

23.11.2018