Ajankohtaista

Koronavirukseen varautuminen

Koronavirukseen varautuminen

Välitämme asukkaidemme turvallisuudesta. Suhtaudumme koronavirukseen vakavasti seuraamalla viranomaisten suosituksia ja toimimalla niiden mukaisesti. Alta löydät poikkeustilanteen vaikutukset ja suositukset Kummun Kotien talokohteissa.

Asiakaspalvelun aukioloajat

Asiakaspalvelupisteemme on suljettu, sillä Outokummun kaupungintalo on suljettu vierailijoilta toistaiseksi 17.3.2020 alkaen. Asumiseen liittyvät asiat suositellaan hoidettavaksi ensisijaisesti sähköpostitse (asiakaspalvelu@kummunkodit.fi) tai puhelimitse asiakaspalvelusihteerimme kanssa, jonka tavoitat puhelinnumerosta 050 371 6726. Pyydämme välttämään kaikkea fyysistä asiointia asiakaspalvelupisteessämme toistaiseksi.

Avainten nouto ja vuokrasopimusten allekirjoittaminen

Avainten noudot voitte sopia puhelimitse etukäteen noutoajankohdasta asiakaspalvelusihteerin kanssa sopimalla. Vuokrasopimusten allekirjoitukset suositellaan tehtäväksi siten, että tulostatte teille lähetetyn vuokrasopimuksen ja palautatte allekirjoitetun version avainten noutamisen yhteydessä sovittuun noutopisteeseen. Mikäli ette pysty sopimusta ennakkoon tulostamaan, sopikaa vuokrasopimuksen allekirjoittaminen avainten noudon yhteyteen soittamalla asiakaspalveluun jo etukäteen.

Talon yhteisten tilojen käyttörajoitukset

Kulkemista yhteisissä tiloissa kannattaa välttää ja rappukäytävissä kulkiessa suositellaan noudatettavaksi varovaisuutta pintojen koskettelussa sekä muutoinkin yleisiä THL:n ja Siun Soten ohjeita (esim. www.thl.fi/koronaviruswww.siunsote.fi/korona) käsihygienian osalta. Yhteisten tilojen saunavuorot perutaan toistaiseksi maalis-huhtikuun ajaksi. Karanteenissa olevien henkilöiden ei sovi käyttää yhteisiä tiloja, kuten pesutupaa tai kerhohuoneita.

Lenkkisaunat ja asukkaiden omat saunavuorot on peruttu

Huolehtiaksemme asukkaidemme turvallisuudesta olemme peruuttaneet koronavirustilanteen vuoksi lenkki- ja asukkaiden omat saunavuorot maalis-huhtikuulta. Tällä tavalla huolehdimme omalta osaltamme, että virus ei leviäisi esimerkiksi sauna- ja pesutilojen pinnoilta asukkaiden keskuudessa. Käytössä olevien tietojen perusteella viruksen ei pitäisi olla vaarallinen perusterveelle, työikäiselle henkilölle, mutta asukkaiden lähipiirissä voi olla riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä, joiden suojaamiseksi em. toimenpiteet katsomme tarpeelliseksi – toivottavasti ymmärrätte em. ratkaisumme.

Omien saunavuorojen maksujen hyvitykset

Hyvitämme asukkaiden omien saunavuorojen peruutuksen huhti- ja toukokuun laskutuksessa. Ne asukkaat, joilla vuokrat ja käyttömaksut ovat suoraveloituksessa, korjaamme laskutusta Kummun Kotien toimistolla. Asukkaat, joille tulevien kuukausien viitteelliset vuokranmaksulaskut on toimitettu, vähentäkää huhti- ja toukokuun 2020 vuokrastanne saunavuoroa vastaava euromäärä (esim. kuukausivuokra on 525 € + saunavuoro (30 min) 6,5 € = vuokra 531,5 €, mutta vähennyksen jälkeen maksatte vain vuokran osuuden 525 €). Maksettavan vuokran/summan voitte tarvittaessa tarkastaa soittamalla asiakaspalveluun 050 371 6726.

Porrashuoneiden, hissien ja yhteisten tilojen lisäsiivoukset

Vastuullisena toimijana kohdistamme porrashuoneisiin, hisseihin ja pesutuvan pinnoille lisäsiivousta maalis-huhtikuun ajan.

Asuntojen kohdenäytöt ennen vuokrauspäätöstä

Pystymme myös poikkeustilanteen aikana näyttämään asuntoja ennen vuokrauspäätöksen tekemistä potentiaalisille uusille asiakkaillemme. Asuntonäytöt keskitetään joka viikon keskiviikolle ja niistä on aina sovittava erikseen isännöitsijämme tai asiakaspalvelun kanssa. Isännöitsijän puh. nro: 050 599 3836.

 

Toivomme asukkailtamme ymmärrystä asiassa ja oikein turvallista asumista jatkossakin kohteissamme!

16.03.2020