Ajankohtaista

Opiskelija-asuntoja loppukesästä 2020

Nyt on se aika vuodesta, kun syksyllä 2020 opintonsa Outokummussa aloittavat Pohjois-Karjalan ammattiopiston ja lukion opiskelijat etsivät edullisia asuntoja Outokummusta.

KOY Kummun Kodeilta löytyy Mikonkatu 2 osoitteesta edullisia ja kalustettuja opiskelija-asuntoja keskustan palveluiden äärellä. Kohteessa on 20 x 3 hengen soluasuntoja, joiden huoneiden koot ovat 11-14 m2 sekä yhteiset keittiö (liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi), wc- ja suihkutila. Talon alakerrasta löytyvät pyykkitupa, saunatilat ja pyörävarasto sekä asuntokohtainen lukittava kellarikomero.

Vuokra on 249 €/kk + vesimaksu 20 €/kk. Vuokra sisältää lämmön, sähkön, saunavuoron ja pyykinpesumahdollisuuden.

KOY Kummun Kodit pystyy antamaan vuosien kokemukseensa pohjaten asuntotakuun kaikille uusille opiskelijoille, jotka etsivät itselleen asuntoa Outokummusta, mikäli tarjoamamme soluasunto soveltuu asuntohakijalle. Meillä on yksittäisiä soluasuntoja myös muissa kerrostalokohteissamme, joten tarjontaa on kokemustemme pohjalta opiskelijamääriin nähden runsaasti. Lisäksi useat rivitalokohteemme tarjoavat mahdollisuuksia niille opiskelijoille, jotka haluavat yksiön/kaksion tuomaa omaa rauhaa. Näiden asuntojen hinnoittelu ja vapaanaolotilanne on nähtävissä nettisivujen asuntohaun kautta. Huomioittehan, että yksiöt ja pienet kaksiot ovat halutuimpia asuntojamme ja niihin saattaa olla hakijajonoja. Jaamme asuntoja jonotusjärjestyksessä hakemusten saapumisajankohdan mukaan.

Käsittelemme opiskelijoiden asuntohakemuksia kesällä kaupungintalon kiinnioloaikana (kiinniolo 31.7. saakka.) seuraavasti: 16.7. mennessä saapuneiden hakemuksien tilanteesta tieto annetaan puhelimitse viimeistään 17.7. ja aikavälillä 18.7-31.7. saapuneiden hakemusten tilanteesta tietoja hakijoille annetaan puhelimitse viimeistään 3.8. alkaen. Kuten edellä mainittu: asunnon löydämme varmuudella jokaiselle, jos soluasunto kelpaa. Voitte jättää solun saatuanne hakemuksen myös yksiö- ja kaksiojonoihin.

Tervetuloa Outokumpuun :)

15.06.2020